Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.i-buy.gr δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας τεχνολογίας και ‘’έξυπνων’’ συσκευών. Το www.i-buy.gr είναι ένα αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα με μοναδικούς στόχους να αποτελέσει την μοναδική σας επιλογή για αγορές, ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας, άμεσης εξυπηρέτησης και ανάπτυξης σχέσεων εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Φιλοσοφία μας είναι αρχικά η ηλεκτρονική μας σελίδα να παρέχει εύκολη πλοήγηση από το πρώτο στάδιο της σύγκρισης και επιλογής προϊόντων, μέχρι και το τελευταίο στάδιο της αγοράς και της ενημέρωσης. Βασιζόμαστε πρωτίστως σε έμπειρους συνεργάτες στο στάδιο διαχείρισης και κατασκευής της ηλεκτρονικής σελίδας, συνεργάτες που βρίσκονται χρόνια στον χώρο των e-shops, με υψηλές τεχνολογικές γνώσεις και στην συνέχεια στο συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό, που βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές γραμμές, πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει και να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και ευγένεια. Επενδύουμε πάντα και συστηματικά στην εκπαίδευση και την εξέλιξη των ανθρώπων μας, καθώς είναι σημαντικό για εμάς ο κάθε υπάλληλος της εταιρείας μας να αισθάνεται ότι συμβάλει με την εργασία του στην συνολική πρόοδο του καταστήματος και πιστεύουμε ότι έτσι είναι.

Όλοι μαζί βρισκόμαστε δίπλα σας και φροντίζουμε με επιχειρηματική σκέψη να ανανεώνουμε διαρκώς τα προϊόντα μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, να προσφέρουμε απόλυτη ασφάλεια στις μεταξύ μας συναλλαγές με όλους τους διαθέσιμους τρόπους εξόφλησης, να σας δίνουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις και πληροφορίες και στην συνεχή σας ενημέρωση και εξυπηρέτηση τηλεφωνικώς αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), πάντα με σεβασμό και θετική ψυχολογία.

 

Δεσμευόμαστε να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να κάνουμε κάθε πελάτη μας να νιώθει ξεχωριστός γιατί έτσι θέλουμε να είναι.

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!


Με τις καλύτερες ευχές,

Η ομάδα του
Χαμχούμης Ευστράτιος 

Εμπόριο Επικοινωνιών & Πληροφορικής

Έδρα: Ιερά Οδός 294, Αιγάλεω, 12243

Α.Φ.Μ.: 069289942

Δ.Ο.Υ.: Αιγάλεω

Τηλέφωνο: